Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

polemika.com.ua

Середа, 6 червня 2012, 10:24

Петро Писарчук є лідером симпатій виборців 117-го (Франківського) в.о. у Львові – дані соціологічного опитування

На кінець травня серед можливих кандидатів по 117-му мажоритарному округу (Франківський район м. Львів) на виборах до Верховної ради України найбільшу довіру отримали Петро Писарчук (21,2%), Віктор Пинзеник(21,4%) і Тарас Стецьків (23%). Такими є дані соціологічного опитування, проведеного українським фондом «Громадська думка».

 

Петро Писарчук водночас є і лідером серед тих, кому не довіряють (46,4%).

Найменш відомими серед політичних діячів сьогодні є Оксана Юринець (про її діяльність ще не знають 57% опитаних), Теодор Дяків (56,5%) та Ігор Васюник (47%).

На сьогодні по даному мажоритарному округу немає чітко вираженого лідера, однак найбільш відомими залишаються Петро Писарчук(11%) та Віктор Пинзеник (10%).

Якщо взяти до уваги лише тих, хто за будь-яких обставин візьме участь у виборах, то підтримка лідерів зростає не значною мірою – до 12% у Віктора Пинзеника і 13% у Петра Писарчука.

Ігор Васюник набирає майже 10% серед тих, хто збирається прийти на вибори і Тарас Стецьків - 9%.

З-поміж можливих претендентів по мажоритарному списку територіального виборчого округу №117 м. Львова були названі також Юрій Михальчишин, Олег Соскін і Ростислав Новоженець.

Серед можливих варіантів у відстоюванні своїх прав за необхідності кожен п’ятий опитаний готовий взяти участь у будь-яких мітингах, в тому числі й без дозволу влади, ще 10% вважають ефективним проведення лише узгоджених з владою мітингів.

Проведення радикальних дій як-то страйки, революції чи пікети підтримує кожен четвертий респондент (25,5%).

Лише 3,3% населення територіального виборчого округу №117 м. Львова вважають, що сьогодні не варто боротись за свої громадянські права.

Виборчий округ № 117 розсташований у Франківському районі м. Львова. Межі: Галицький, Франківський райони, частина Шевченківського району міста Львова (виборчі дільниці № 462130 – 462136). Кількість виборців: 175 125

Терміни проведення польового етапу дослідження — 24 травня-4 червня 2012 року. Генеральною сукупністю дослідження було населення територіального виборчого округу №117 м. Львова віком від 18 років і старші. Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 2,0%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.