Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сашко білий

ipress.ua

Середа, 2 квітня 2014, 09:53

Жодних порушень при затриманні Сашка Білого не було, – МВС

сашко білий

Міністерство внутрішніх справ не зафіксовало порушень з боку правоохоронців при затриманні одного лідерів "Правого сектора" Олександра Музичка ("Сашка Білого").

"За результатами службового розслідування порушень службової дисципліни та інших нормативно-правових актів, які регламентують діяльність органів внутрішніх справ у діях працівників ГУБОЗ МВС України не встановлено", йдеться у висновку службового розслідування, яке опубліковане на сайті МВС.

У матеріалах розслідування також йдеться про те, що Музичко намагався поранити правоохоронців, які його затримували, але убив себе сам, влучивши у серце.

Нагадаємо, правоохоронці в ході спецоперації у ніч на 25 березня застрелили керівника "Правого сектору" на Західній Україні Олександра Музичка ("Сашко Білий"). Організація заявила, що мститиме міністру внутрішніх справ Авакову за це вбивство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.