Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

жебрацтво

zakarpattya.net.ua

Середа, 2 квітня 2014, 11:19

У Львові жебрачка експлуатувала 3-річного сина

жебрацтво

Міліція відкрила провадження стосовно львів'янки, яка жебрала і залучила до цього малу дитину.

Про це Варіантам повідомила прес-служба міліції міста Львова.

Під час патрулювання центральної частини міста увагу працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей Галицького районного відділу привернула жінка з дитям на руках.

Вона підходила до львів’ян, гостей міста, клієнтів закладів громадського харчування та випрошувала гроші.

На шию жінка повісила картонну табличку з проханням про надання фінансової допомоги.

Щоб викликати жаль та співчуття у перехожих, вона залучила до «ремесла»  власного трирічного сина. Хлопчик замість дитячих забавок змушений був з матір’ю випрошувати гроші.

«Співробітники ввіреного мені підрозділу ретельно вивчили ситуацію щодо жебракування жінки з малолітньою дитиною. Дії матері класифіковані згідно з статтею 304 КК України (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), за ознаками якої і відкрито кримінальне провадження. На цей час матеріали справи скеровано в суд для прийняття законного рішення», – розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Галицького районного відділу міліції Роман Козуб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.