Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

4vlada.com

Середа, 2 квітня 2014, 14:02

У Львові затримали двох злочинців, які викрали з магазинів скриньки для пожертв

Вчора, 1 квітня, з півгодинною різницею 17-річний та 26-річні львів'яни викрали з магазинів міста скриньки для пожертв.

Про це Варіантам повідомила прес-служба міліції міста Львова.

"Вчора, 1 квітня, до працівників Залізничного районного відділу міліції звернулась продавець одного із торгівельних закладів міста. Жінка повідомила, що близько шостої години вечора до магазину зайшов чоловік, який відкрито заволодів скринькою для пожертв на потреби дітей-сиріт, що знаходилась над касовим апаратом. За скоєння грабежу встановлений 26-річний місцевий безробітний.

З півгодинною різницею в часі з іншого магазину в центрі міста невідома особа також винесла скриньку для пожертв. Цього разу громадська організація збирала кошти на лікування дитини, тому й розмістила відповідну скриньку на прилавку торгівельного закладу. Продавець, яку обурила нахабність відвідувача, звернулась до співробітників Галицького районного відділу міліції із відповідною заявою. Цього ж дня правоохоронці спіймали зловмисника, яким виявився 17-річний львів’янин.

На цей час за обома фактами скоєння злочинів відкриті кримінальні провадження за статтею 186 КК України (грабіж)", – йдеться у повідомленні.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.