Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджетні кошти

nikorupciji.org

П'ятниця, 4 квітня 2014, 11:31

Посадовець "Львівавтодору" та підприємець "розтягли" 200 тис грн бюджетних коштів

бюджетні кошти

Майже 200 тис грн. збитків завдали Львову посадовець ЛКП «Львівавтодор» та директор приватного підприємства, які виконували реконструкцію комунального житлового будинку на вул. Мазепи, 27.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказаний підприємець-підрядник завищив вартість та обсяги проведених ним ремонтних робіт на цьому об’єкті майже у чотири рази. Водночас, інженер «Львівавтодору» такі документи підписав, без жодного огляду та перевірки виконаної підрядником реконструкції.

Як наслідок, згадане підприємство безпідставно отримало майже 200 тис. грн. коштів з бюджету за роботи, які не проводило.

Обвинувальний акт стосовно вказаних осіб прокуратурою Львова уже затверджено та скеровано до суду.

Директор комерційної структури підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст.366 КК України – заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення. Посадовцю «Львівавтодору» інкримінують ч. 2 ст. 367 КК України - службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

До слова, прокуратура Львова також встановила факт незаконного привласнення коштів міського бюджету під час реконструкції парку «Високий замок».

Зокрема, у зловживаннях, які спричинили розтрату понад 600 тис грн., обвинувачується начальник відділу управління капітального будівництва Львівської міськради та директор підприємства-підрядника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.