Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

потяги

slovovolyni.com

П'ятниця, 4 квітня 2014, 12:12

Квитки на потяги подорожчають, – міністр інфраструктури

потяги

Міністр інфраструктури України Максим Бурбак анонсував подорожчання вартості квитків на потяги "Укрзалізниці".

 

Про це він повідомив під час робочої поїздки в Донецьк, передає Дело.

"Сьогодні ми зіткнулися з проблемою закупівлі палива для "Укрзалізниці". Пройшли тендери за ціною 13,2 тис. гривень за тонну палива, а зараз ціна - 15 тис. гривень. До того ж виріс долар, уряд підвищив акциз на паливо - а це теж складові ціни квитка", - зазначив Бурбак.

За його словами, відразу підняти ціни на квитки не можна, але все одно подорожчання не уникнути. "Продовжуючи старі ціни, галузь буде ставати збитковою, а нам потрібно виділити гроші для будівництва вагонів, електровозів і тепловозів, а також ремонту шляхів", - зазначив Бурбак.

Нагадаємо, раніше Міністерство інфраструктури України наказом № 413 від 19 червня 2013 підвищило вартість проїзду пасажирів у поїздах у внутрішньому сполученні: у загальних і плацкартних вагонах - на 10 % з 1 жовтня 2013 року, в купейних вагонах - у два етапи - по 10% в липні і з 1 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.