Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кокаїн

luxury.rehabs.com

П'ятниця, 4 квітня 2014, 12:32

Львів'янин сяде на 8 років за контрабанду наркотиків

кокаїн

Тернопільський міськрайонний суд засудив на 8 років позбавлення волі львів'янина, який організував та очолив угруповання для здійснення контрабанди кокаїну з Еквадору.

Про це йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

Суд вирішив також конфіскувати майно львівського контрабандиста.

Нагадаємо, злочинну організацію було знешкоджено в результаті санкціонованих Генеральною прокуратурою України оперативно-розшукових заходів, проведених спецпідрозділом БОЗ МВС України спільно з правоохоронними органами Республіки Польща, Еквадору та спеціальним підрозділом Адміністрації по боротьбі з наркотиками США «DEA».

Крім цього, в рамках міжнародного співробітництва, при проведенні контрольованої поставки учасниками угруповання наркотиків з Еквадору на територію України, попереджено контрабандне ввезення та розповсюдження 30 кг кокаїну, вартість якого на «чорному ринку» складає понад 6 млн доларів США.

На підставі наданих українською стороною правоохоронним органам Республіки Польща та Еквадор матеріалів, зібраних в ході досудового розслідування, затримано усіх учасників міжнародного злочинного угруповання на території цих країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.