Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

A320

П'ятниця, 4 квітня 2014, 19:48

В травні українсько-турецька авіакомпанія Atlasjet Україна запустить перші рейси

A320

Днями Atlasjet UA отримала сертифікат експлуатанта з правом виконання комерційних пасажирських рейсів, а в травні літаки компанії відправляться у перші авіарейси в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Наразі у Atlasjet UA є два літаки Airobus 320 (A320), які вміщають 150 пасажирів кожен. В травні компанія отримає ще одне повітряне судно. Також планується, що до кінця року Atlasjet UA придбає і четвертий літак.

Місце базування Atlasjet Україна – Міжнародні аеропорти "Львів" та "Бориспіль".

Ця авіакомпанія не позиціонує себе як дешевий перевізник, але ціни будуть прийнятними для українського ринку. Перш за все у компанії цінують безпеку та комфорт пасажирів, зазначив Алі Мурат Ерсой, президент Atlasjet Airlines.

Крім цього, Алі Мурат Ерсой впевнений, що прихід Atlasjet в Україну допоможе розвинути український ринок авіаперевезень, а Atlasjet інвестуватиме не тільки в цивільну авіацію, а й в готельний бізнес та туризм.

В Туреччині Atlasjet має свою школу пілотів та власну фірму обслуговування польотів. В Україні також планується створити фірму, яка буде обслуговувати українські авіарейси.

Генеральний директор Atlasjet Україна Сергій Підгорецький розповів, що пріоритетом для авіакомпанії є налогодити рейси між Львов та Києвом, Києвом та Харковом, Києвом та Одесою й іншими українськими містами. В цей же час розвиватиметься сполучення між українськими та турецькими містами.

Наразі авіакомпанія не вказує точних напрямів, в яких літатимуть їхні літаки, оскільки ще потрібно отримати деякі документи.

51% компанії Atlasjet Україна належить українським фізичним та юридичним особам, а решта – турецьким.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.