Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех та стецюк

Понеділок, 7 квітня 2014, 16:00

Сех представила новопризначеного очільника Золочівщини

сех та стецюк

Сьогодні, 7 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех офіційно представила голову Золочівської райдержадміністрації Івана Стецюка.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, Іван Романович Стецюк призначений на посаду голови Золочівської РДА 4 квітня 2014 року згідно з Розпорядженням в.о. Президента України, голови ВР України Олександра Турчинова.

Під час представлення очільниця Львівщини побажала новопризначеному голові районної державної адміністрації плідної праці на благо Золочівщини та України, зазначивши, що Золочівський район має значний економічний та культурний потенціал для розвитку території.

«Земля Будителя Галичини Маркіяна Шашкевича, край, де бере початок річка Західний Буг – це унікальна земля, із значним економічним, освітнім і культурним потенціалом, який потрібно зберігати і примножувати», – підкреслила Ірина Сех.

Також у своєму виступі голова Львівської ОДА наголосила на важливості плідної співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських організацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.