Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кордон

Понеділок, 7 квітня 2014, 16:45

Українця, який віз з Польщі 25 бронежилетів, відпустили, - МЗС

кордон

Українця, який віз через польський кордон "Медика-Шегині" 25 бронежилетів, відпустили.

Про це в ході брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України (МЗС) України Євген Перебийніс, передає РБК-Україна.

"На даний момент мова не йде про покарання, просто були вилучені бронежилети. Цей громадянин відпущений, якщо він пред'явить відповідний дозвіл (отримане в Мінфіні Польщі) республіці Польща, тоді ці бронежилети йому будуть повернуті, але якщо дозволу немає, то цей товар буде вилучений", - заявив дипломат.

За словами Перебийноса, за законами Польщі громадяни мають право на вивезення не менше одного бронежилета без узгодження з Міністерством фінансів цієї держави.

Нагадаємо, раніше при перетині кордону польськими прикордонниками був затриманий громадянин України Олег Бойко, який намагався вивезти з Польщі 25 бронежилетів і 6 маскувальних сіток, за його словами, для потреб українських прикордонників. Бойко був заарештований.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.