Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

i1.poltava.pl.ua

Середа, 6 червня 2012, 12:58

100 тис. вкладників Ощадбанку колишнього СРСР уже отримали компенсаційні виплати

100 тис. вкладників Ощадбанку колишнього СРСР станом на вчорашній день, 5 червня, отримали компенсаційні виплати, загалом у розмірі понад 93 млн. грн., повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров у своєму вступному слові, відкриваючи засідання уряду сьогодні, 6 червня.

«1 червня розпочалися виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку. Станом на 5 червня 100 тис. вкладникам виплачено біля 93 млн. грн. Непоганий старт за пару банківських днів. Обслуговування вкладника за фактом триває 10-15 хвилин», - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

За словами прем'єра, 1,6 млн. вкладників уже призначено дату виплати, ще 1 млн. громадян у визначені дні пройдуть актуалізацію даних у реєстрі вкладників.

«Завдання Міністерства фінансів та нашого Ощадбанку продовжувати виплати ритмічно, вчасно, уважно до кожного вкладника», - наголосив Микола Азаров.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.