Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

азс

112.ua

Середа, 9 квітня 2014, 14:03

На Львівщині припинили діяльність підпільної АЗС

азс

Сихівський районний суд міста Львова визнав винним львів’янина, який незаконно торгував паливно-мастильними матеріалами без будь-яких дозвільних документів у містечку Краківець.

Під час проведених заходів вилучено понад 200 тон дизельного палива на суму близько 2 млн. гривень, інформує прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Як з’ясувалось, зловмисник незаконно придбав підпільно виготовлене дизельне паливо та зберігав на території спеціально обладнаної автозаправки з метою подальшої реалізації охочим за значно заниженою ціною – 9,20 грн. за літр.
Результати проведеної експертизи свідчать, що зразки вилученого дизельного пального не відповідають вимогам ДСТУ.

Досудове розслідування в цій справі здійснювалося слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області, працівниками якого підтверджено причетність зловмисника до протизаконних дій.

Відтак, громадянина, який порушив норми податкового законодавства, суд визнав винним та призначив покарання у вигляді штрафу на суму понад 5 тис. грн. із конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.