Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

винниченка, 18

Середа, 9 квітня 2014, 16:54

Колодій не буде примусово виселяти Сех з будинку на Винниченка,18 у Львові

винниченка, 18

Днями в Києві між Львівською облрадою і адміністрацією голови Львівської ОДА буде підписано мирову угоду в судовій справі щодо примусового виселення останньої з приміщень другого поверху будівлі на Винниченка, 18 у Львові.

Про це Варіанти повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра.

«Буде укладено мирову угоду і після того депутатам облради буде запропоновано проголосувати за поновлення угоди про оренду цих приміщень адміністрацією голови Львівської ОДА», - зазначив Бандра.

Микола Бандра нагадав, що після того, як у грудні 2013 року Львівська облрада розірвала з Львівською ОДА угоду про оренду приміщень на Винниченка,18, остання оскаржила дане рішення в суді. Однак суд виніс рішення на користь першої. Тоді ж Львівська облрада повторно звернулась до суду з вимогою примусового виконання рішення про виселення. Саме ця справа буде розглядатись найближчими днями в одному із судів Києва, але вже є рішення про укладання «мирової угоди» в цій справі.

З відповіді на офіційний запит Варіантів до управління майном спільної власності стало відомо, що департаменти та інші підрозділи Львівської ОДА, що мають статус юрособи, орендують низку приміщень у Львові за адресами: вул. Винниченка, 6, 12,14,18, вул.. Митрополита А.Шептицького, 10, вул..Шевченка, 90, Січових Стрільців, 13, Конопницька, 3, Просвіти,4а, Чаковського, 17, Підвальна3/Валова,31 загальною площею 9 398,2 кв.м. (без врахування площ приміщень, що займають підрозділи Адміністрації Львівської ОДА на Винниченка, 18). 

Відповідно до рішення Львівської облради, ухваленого у березні, всі підрозділи Львівської ОДА сплачують облраді за оренду символічну плату – 1 грн. плюс 20 коп. податку, - повідомив Варіанти Микола Бандра. 

Нагадаємо, у грудні Львівську ОДА очолював Олег Сало. Львівська облрада вимагала від тодішнього президента Януковича звільнити Сала з посади голови Львівської ОДА і відмовлялась співпрацювити з ним.

У березні Львівську ОДА очолила народний депутат від "Свободи" Ірина Сех.

Львівську облраду очолює член ВО "Свобода" Петро Колодій.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.