Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет львівщини

kor.ill.in.ua

Субота, 12 квітня 2014, 15:40

Місцеві бюджети Львівщини недоотримали 11% надходжень в першому кварталі

бюджет львівщини

За перший квартал 2014 року до місцевих бюджетів Львівської області надійшло 942,6 млн. грн., що становить лише 89% до планових показників.

План надходжень не виконано в сумі 117 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Суттєве невиконання  планових завдань зафіксовано в містах Дрогобичі, Новому Роздолі, Самборі, Трускавці, Червонограді, а також у Жовківському, Буському, Жидачівському, Пустомитівському, Старосамбірському та Радехівському районах Львівщини. План виконано лише в Яворівському, Сколівському та Миколаївському районах.

Водночас  у порівнянні до відповідного звітного періоду 2013 року приріст надходжень податків і зборів до бюджетів становить 3%.

Невиконання бюджетів має об’єктивні причини, зокрема, політична та економічна ситуація в країні.  Також вагомою причиною невиконання бюджетів усіх рівнів є й те, що Львівщина ще не отримала повністю дотацію з державного бюджету за 3 місяці 2014 року, що створює додаткову напругу із виплати заробітної плати, а відтак і надходжень до бюджету, - зазначено у повідомленні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.