Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продуктовий набір

mercury.kiev.ua

Понеділок, 14 квітня 2014, 12:51

«Родинна ковбаска» забезпечила більше сотні кримчан продуктовими наборами

продуктовий набір

Місяць тому «Родинна ковбаска» (ТзОВ «Барком») започаткувала кампанію з підтримки кримчан, які тимчасово проживають на території Львова та області.

За цей час фірма  забезпечила продуктовими наборами більше сотні кримчан.

Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Барком».

«Забезпечуємо кримчан ковбасними виробами та сирим м’ясом,  це свинина, телятина, курятина. Оскільки серед наших кримських гостей дуже багато діток, то розвозимо також печиво та хлібо-булочні вироби.  Ці продукти йдуть просто на «ура», - розповів представник компанії «Барком» Володимир Бац.

За  його словами,  підтримкою львів’ян кримчани приємно подивовані. Більшість гостей додому повертатися – не поспішають. По-перше, хочуть залишитися українцями, а ще бояться у Криму небезпеки. Кажуть, у Львові сьогодні – спокійніше, а дехто з них уже активно шукає роботу. Аби оселитися у нашому місті назавжди.

«Особливість допомоги полягає у тому, що ми об’їжджаємо практично кожну родину особисто. Щоб розуміти, хто в якій ситуації знаходиться, хто потребує більшої опіки. Плюс психологічна підтримка. У  ситуації, коли люди залишили свої домівки  - такі речі мають серйозну вагу. Наприклад, уже впродовж кількох тижнів ведемо супровід сім’ї, де семеро діток та мама на восьмому місяці вагітності. Жінка хоче народжувати у Львові, аби дитина була українцем. З житлом цій багатодітній родині допомогли львів’яни. Ми  допомагаємо з харчами», - розповіла менеджер зв’язків з громадськістю ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска» ) Людмила Томашевська.

За словами організаторів соціальної акції,  допомагатимуть кримчанам й надалі. Наразі вже є кілька звернень щодо працевлаштування, які компанія планує зреалізувати.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.