Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

gk-press.if.ua

Середа, 16 квітня 2014, 17:12

Фестиваль Черемош-Фест відбудеться у перші дні травня

Протягом 2-4 травня в с. Криворівня на Івано-Франківщині, відбудеться фестиваль карпатської культури та екологічного туризму Черемош-Фест.

Про повідомляє кореспондент Варіантів.

У програмі другого фестивалю – майстер-класи від  художників, зустріч з письменниками, екскурсії, а також концерти.

Серед музичних учасників: Kozak System, ДримбаДаДзиґа, ТаРута, Фолькнери , Сергій Підкаура, КораЛЛі, Перкалабські придатки, Фліт,  Los Colorados, Один в каное, Триста8ісім, Гуцули, Миколи Ілюка, Петрос, Гуцули, Чумацький шлях, Гуцул Каліпсо, Вертеп, Lemon Bucket Orkestra.

Серед заходів фестивалю – ранкова зустріч з Тарасом Прохаськом та акустичний концерт.

Відвідувачам фестивалю також пропонують рафтинг Чорним Черемошем. У Криворівні можна відвідати музеї: Івана Франка, Грушевського, побачити гуцульську хату-ґражду, посмакувати стравами та напоями гуцульської традиції, придбати якісні майстрові речі, яких не купити на базарі, відвідати майстер-класи, зорганізуватись у формати та заходи, непередбачені офіційною програмою.

Велопрокат, кінні покатання, стрільба з лука, читальний зал, чайна на карпатських травах, телескопи – обіцяють організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.