Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.city-adm.lviv.ua

Середа, 6 червня 2012, 17:12

Центральна пішохідна зона у Львові буде розширена у дні футбольних матчів

У дні матчів центральна пішохідна зона буде розширена. Рух транспорту проспектом Свободи, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, тимчасово буде призупинено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У дні матчів Євро-2012 у Львові – 9, 13 та 17 червня – вся центральна частина міста перетвориться на пішохідну зону. У ці дні для руху транспорту буде закритий не тільки пр. Свободи, а й частково вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Пішохідна зона у дні матчів Євро-2012 буде діяти з 00:00 9, 13 та 17 червня і до 12:00 наступних днів – 10, 14 та 18 червня відповідно. Автобусні маршрути, які курсують по вул.Коперника - Стефаника, будуть перескеровані з вул.Сахарова на вул. Вітовського-І. Франка.

Нагадаємо, з 28 травня до 5 липня пр. Свободи закритий для руху транспорту. Центр функціонує в режимі вихідного дня, у зв’язку із роботою фан-зони. Громадський транспорт курсує по вул. Підвальній.

Крім того, у дні матчів з 14:00 до 02:00 для руху приватного транспорту будуть закриті вул. Стрийська, вул. Шота Руставелі, пл. Петрушевича. Громадський транспорт курсуватиме у дні матчів до 02:30.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.