Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 18 квітня 2014, 12:08

Президент Польщі нагородив орденом екс-посла Маркіяна Мальського

Маркіян Мальський

Президент Польщі Броніслав Коморовський нагородив Надзвичайного і Повноважного Посла України у Республіці Польща Маркіяна Мальського, котрий завершує у Варшаві свою дипломатичну місію.

Мальського нагороджено Орденом «За заслуги перед Польщею», передає "Польське радіо".

Під час врочистості у Президентському палаці польський президент підкреслив свою вдячність послу за його активну участь у справі відкриття цвинтаря у Биківні під Києвом:

«Дякую за досягнення, які у майбутньому принесуть користь польсько-українським взаєминам і дружбі (наших народів – ред.). Таких прикладів чимало, але прагну згадати про одне – вашу особисту участь у процес будови цвинтаря у Биківні» – наголосив президент Польщі.

Маркіян Мальський виконував функцію Надзвичайного і Повноважного Посла України у Республіці Польща від вересня 2010 року.

Додамо, що 20 березня В.о. президента України Олександр Турчинов звільнив Маркіяна Мальського з посади посла України в Польщі.

Мальський є одним з кандидатів на посаду ректора у Львівському національному університеті ім. І. Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.