Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура

gazeta.zn.ua

Вівторок, 22 квітня 2014, 14:59

Генпрокуратура не знайшла доказів умисного вбивства Сашка Білого

прокуратура

Заступник в.о. Генпрокурора Олексій Баганець заявив, що Генпрокуратура не знайшла доказів версії про зумисне вбивство Сашка Білого.

"На сьогоднішній день таких свідчень у матеріалах кримінального провадження немає", - заявив Баганець, пише "Голос України".

За словами Баганця, слідством було висунуто дві версії – убивство під час затримання правоохоронцями або ж самогубство, мовляв, Музичко міг сам випадково натиснути на курок, коли чинив опір правоохоронцям. За матеріалами кримінальної справи було призначено більше 27 судово-медичних експертиз, з більшості яких уже отримано висновки, допитано 21 особу.

Експерти прийшли до висновку, що кулі, вилучені з тіла Музичка і з руки пораненого працівника міліції, було випущено з однієї вогнепальної зброї – пістолета Макарова, який був у Музичка. Коли руку Музичка витягнули з-під його бездиханного тіла, його палець лежав на курку пістолета.

Нагадаємо, що однак «Правий сектор» звинувачує міліцію і особисто міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у навмисному вбивсті Сашка Білого.

У ніч на 25 березня під час спецоперації міліцією було застрелено західноукраїнського керівника "Правого сектору" Олександра Музичка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.