Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

travel.lviv.ua

Вівторок, 22 квітня 2014, 17:42

На Великдень у Шевченківському гаю зібрали 32 тис. грн. на дитячий будинок сімейного типу

З 20 до 21 квітня фестиваль «Великдень в гаю» відвідало близько 16 тисяч дорослих та майже 8 тисяч дітей, частину коштів відпродажу квитків відрахували на потреби дитячого будинку сімейного типу.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Великдень у гаю водили кривий танець стежками разом з гуртом автентичної музики «Коралі», на дитячій галявині музики та пані Надія забавляли дітей гаївками та веснянками.

Відвідувачі частувались пасками, розмовляли про традиції Великодня та про свої родини.

На галявині біля церкви водили гаївки, всіх запрошували долучитися до гарних забав.

Співали українських пісень на галявині біля хати разом з гуртом автентичного співу «Родовід».

А на Співочому полі - фольклорні танцювальні та вокальні ансамблі, державна заслужена хорова капела України «Трембіта» та Оксана Муха з Проектом Івасюк та Великодньою програмою.

Діти проходили безкоштовно на фестиваль, а з кожного придбаного дорослими квитка, 2 гривні відрахували на облаштування дитячого будинку сімейного типу.

Дитячий будинок сімейного буде знаходитись за адресою: вул. Мєчнікова, 16а, відкриття будинку заплановано на червень 2014 року.

Загальна площа будинку 250 кв.м.,у ньому буде знаходитися 6 кімнат, хол, кухня, їдальня, 2 ванних кімнати, 1 душова кімната, 3 санвузли.

Житло розраховане для проживання до 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 2-х батьків-вихователів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.