Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ірина сех

Середа, 23 квітня 2014, 13:48

Ірина Сех задекларувала дохід за 2013 рік чверть мільйона гривень

ірина сех

У 2013 році сума доходу Ірини Сех за час, коли вона працювала народним депутатом України, склала 243 754 гривні.

Про це повідомляють Наші Гроші. Львів.

Ірина Сех, яка суміщає посади голови ЛОДА та народного депутата, досі не оприлюднила декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік на сайті облдержадміністрації.

Декларацію Сех вдалося побачити, надіславши запит. Як повідомляє портал “Ні корупції!”, у 2013 році сума доходу Ірини Сех за час, коли вона працювала народним депутатом України, склала 243 754 гривні. І це все заробітна плата. Члени родини заробили 6 953 гривні. І це також виключно зарплата.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, бізнес чоловіка Ірини Сех Андрія – МПП «Топаз» збанкрутував у 2013 році. А сама Ірина Ігорівна припинила всю підприємницьку діяльність у 2012 році, напередодні обрання до ВРУ.

“Після публічного представлення Сех губернатором на Львівському Майдані 4 березня журналісти її запитали про те, як заробляє її чоловік. Сех відповіла, що має маленький бізнес, проте, який саме, не назвала. Судячи із задекларованої зарплати чоловіка – бізнес дійсно скромний”, – повідомляє “Ні корупції!”. Як вже писали “Н.Г. Львів”, Андрій Сех зареєстрований як приватний підприємець з основним видом діяльності “надання інших комерційних послуг”.

З нерухомості Ірина Ігорівна володіє тими самими 12,6 кв. м – четвертою частиною квартири. Згідно з декларацією, більше жодної нерухомості і транспортних засобів ні в неї, ні в членів родини не було. Також вони не тримають у банках вкладів, цінних паперів та інших активів.

При цьому в сюжеті «Головних новин Львова», зокрема, було показано будинок, у якому живе чоловік Ірини Сех з донькою. Сусіди підтверджують, що Андрія Сеха регулярно бачать вранці і ввечері. Щоранку він завозить доньку до школи. А в декларації Ірини Ігорівни про нього жодної згадки.

Згідно з декларацією Ірини Сех за 2012 рік, вона задекларувала 148,3 тис. грн сукупного доходу, чоловік — 1 млн 90 тис. грн (798,8 тис. грн — дохід від підприємницької та незалежної профдіяльності, 288 тис. грн — від продажу нерухомості).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.