Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Вучкан

gazeta-mukachevo.com

Середа, 23 квітня 2014, 13:50

Заступником начальника Львівської обласної міліції призначений Сергій Вучкан

Сергій Вучкан

На посаду першого заступника начальника ГУМВС України у Львівській області був обраний начальник слідчого управління, полковник міліції Сергій Вучкан.

Про це повідомляє Львівський портал

Сьогодні, особовому складу Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області представили першого заступника начальника ГУМВС України у Львівській області.

Новопризначеного представив тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Маруняк.

Досі дану посаду займав Василь Кундик. А Сергій Вучкан працював на аналогічній посаді в МВС Вінниці.

Сергій Вучкан народився 20 березня 1977 року в селі Іза Хустського району Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх - з 1994 року.

Після закінчення Української національної академії внутрішніх справ розпочав свій трудовий шлях дільничним інспектором міліції, а згодом слідчим слідчого відділення Хустського районного відділу УМВС у Закарпатській області.

З 1998 – працював на різних посадах в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України в Закарпатській області, а у 2003 році очолив один з його відділів.

У 2008 році Сергій Вучкан – головний оперуповноважений Управління спеціальних операцій МВС України.

2009 – 2010 - перший заступник начальника міського управління – начальник кримінальної міліції Ужгородського міського управління Головного управління МВС України в Закарпатській області.

З липня 2010 року Сергій Вучкан очолив Мукачівський міський відділ Головного управління МВС України в Закарпатській області.

У 2011 – 2012 - заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області – начальник кримінальної міліції.

З жовтня 2012 - перший заступник начальника Управління МВС України у Вінницькій області – начальник слідчого управління.

З 18 квітня 2014 - перший заступник начальника Управління МВС України у Львівській області - начальник слідчого управління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.