Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

ilikenews.com

Четвер, 24 квітня 2014, 15:50

Викладачку львівського коледжу засуджено за хабар

хабар

Викладачку Технічного коледжу НУ "Львівська Політехніка" засудили за вчинення корупційних дій.

Про це Варіантам повідомилла прес-служба прокуратури міста Львова.

Куратор навчальної групи отримала від родичів студента хабар у розмірі 4 тис. грн за успішне складання ним екзаменаційно-залікової сесії.

Державним обвинувачем прокуратури Личаківського району Львова у суді було доведено вину викладачки.

Вироком Сихівського районного суду обвинувачену визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Їй призначено покарання у вигляді 17 тис. грн. штрафу з позбавленням права виконувати організаційно-розпорядчі повноваження, пов’язані з прийманням заліків та іспитів у навчальних закладах усіх форм власності та акредитації, строком на 1 рік.

Також, після вступу у законну силу зазначеного вироку, керівництво згаданого навчального закладу, відповідно до чинного законодавства, зобов’язане вирішити питання про звільнення даної викладачки із займаної посади.

Нагадаємо, львівські правоохоронці викрили декана одного зі Львівських вищих навчальних закладів за одержання неправомірної вигоди. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.