Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

прес-служба МВС України

Четвер, 24 квітня 2014, 17:23

На Львівщині затримали жінку, яка замовила в інтернеті кілера для дружини свого коханця

затримання

32-річна жінка замовила через мережу інтернет вбивство дружини свого коханця за 22 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області у квітні 2014 року отримали оперативну інформацію про  те, що 32-річна жителька міста Червонограда здійснює підготовку умисного вбивства 45-річної мешканки міста Сокаля.

У ході проведення оперативних заходів, було встановлено, що маючи намір фізичного усунення дружини свого коханця, 32-річна жінка через мережу Інтернет підшукала виконавця умисного вбивства, в ролі якого виступив оперативний працівник львівського УБОЗу.

Зустрівшись з потенційним кілером, жінка надала йому необхідну інформацію про суперницю, а також вказала спосіб вчинення злочину: скоїти вбивство під час розбійного нападу на помешкання жінки в якому  та проживає зі своєю малолітньою дитиною.

Також, зловмисниця визначила і дату скоєння злочину – 23 квітня. При цьому жінка передала виконавцю 5000 гривень у якості завдатку за скоєння умисного вбивства.

23 квітня працівники спецпідрозділу УБОЗ спільно з оперативниками обласного управління міліції, під процесуальним керівництвом прокуратури області, провели спецоперацію. Під час її проведення було імітовано умисне вбивство жінки, поєднане з розбійним нападом на її помешкання.

Цього ж дня псевдовиконавець надав зловмисниці сфальсифіковані докази виконаного замовлення, якими служили фотографії із зображенням начебто мертвої жертви.

Жінка призначила кілеру зустріч і як винагороду за виконане замовлення передала решту обумовленої суми у розмірі 17 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (Готування до злочину) та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисницю затримано.

Нагадаємо, в квітні минулого року правоохоронці Франківського райвідділу внутрішніх справ та слідчі використавши підставного кілера, запобігли замовному вбивству підприємця, якого хотів позбутися боржник.












Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.