Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мвф

tsn.ua

Четвер, 24 квітня 2014, 17:40

30 квітня МВФ розгляне програму співпраці з Україною

мвф

Рада директорів Міжнародного валютного фонду має намір розглянути програму співпраці з Україною 30 квітня.

Про це під час традиційного брифінгу у Вашингтоні заявив керівник департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Джері Райс, передає УНІАН.

Співпраця передбачає надання нашій країні кредиту в обсягу 14-18 млрд дол. упродовж двох років, на своєму засіданні 30 квітня.

«Ми перебуваємо в процесі завершення всіх узгоджень за програмою співпраці. Рішення буде ухвалено на засіданні Ради директорів, запланованому на 30 квітня. Ми говоримо про дворічну програму співпраці з обсягом кредитування 14-18 млрд дол., яка також відкриє Україні доступ до додаткового фінансування від інших партнерів», – сказав Райс.

Нагадаємо, вчора заявив міністр фінансів Олександр Шлапак, що, ймовірно, Міжнародний валютний фонд до кінця поточного місяця прийме остаточне рішення щодо відновлення співпраці з Україною і виділення їй фінансової допомоги.

Також голова НБУ Степан Кубів заявив, що зміцнення гривні відбудеться у найближчі 2-3 тижні, після того як розпочнеться програма співпраці МВФ та України, і надійдуть перші кошти від Фонду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.