Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прес-служба МВС у Львівській області

П'ятниця, 25 квітня 2014, 14:33

Іноземець організував на Львівщині підпільне казино

Правоохоронці викрили організатора підпільного гральногозакладу у одному з райцентрів Львівської області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністюГоловного управління МВС України у Львівській області виявили гральнийзаклад у одному з райцентрів області.

Внаслідок проведеногосанкціонованого обшуку вилучено 11 комп’ютерів з інстальованимспеціальним програмним забезпеченням. За допомогою цього обладнаннявідвідувачам надавались послуги грального характеру. Окрім того,вилучено грошові кошти, отримані від надання таких послуг.

«Встановлено особу організатора діяльності грального закладу,  нимвиявився 41–річний іноземець. Внаслідок проведеної оперативної комбінації, чоловіка було доставлено до слідчого. Слід зазначити, щоорганізатор грального салону всіляко ухилявся від слідства, а всі офіційні документи закладу оформляв на підставних осіб», – повідомивзаступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічноюзлочинністю Головного управління МВС України у Львівській області,підполковник міліції Михайло Тесля.

Слідчим управлінням скеровано на розгляд до суду кримінальнепровадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 зн.2 ст.203 (зайняття гральним бізнесом) КК України.. Санкція статті передбачаєвідповідальність у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуванихмінімумів доходів громадян (від 170 до 680 тисяч гривень) з конфіскацієюгрального обладнання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.