Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Андрій Шевченко

bessarabiainform.com

Понеділок, 28 квітня 2014, 14:53

Нардеп Шевченко вбачає руку Кремля у подіях на Сході України

Андрій Шевченко

Народний депутат, член фракції ВО "Батьківщина" Андрій Шевченко вважає, що події на Сході України – це спільна спецоперація Путіна та залишків української мафії. 

«Недобитки української мафії підпалили Схід, вимагаючи у влади, в обмін на відновлення спокою, зберегти корупційні схем на митниці, податковій та інших сферах. Вони перестали контролювати ситуацію. Багато з того, що відбувається на Луганщині, Донеччині фінансується сім’єю Януковича. Це спільна спецоперація Путіна та залишків української мафії. Їх завдання – зрив президентських виборів», – заявив Шевченко 26 квітня під час зустрічі з мешканцями Трускавця та Дрогобича. 

Про це повідмоляє прес-служба ЛОО ВО "Батьківщина".  

Шевченко вважає, що перед Україною стоять три основні виклики: збереження територіальної цілісності, відбудова держави «з нуля», економічні реформи та боротьба з корупцією.

Парламентар наголосив, що вибори мають відбутись: "Це головне. Наступне: всі демократичні сили, громадські активісти вже зараз повинні обговорити майбутню платформу співпраці після їх проведення. Політичні сили, як і зараз в коаліції, мають нести спільну відповідальність за країну. Наступний крок – парламентські вибори".

Шевченко закликав українців у всіх своїх діях керуватися виключно холодним розумом: "Лічені хвилини відділяють нас від справжньої пожежі на Сході. Кожен повинен бути готовим боротися за Україну – як за своє рідне місто, дім. Два найближчі тижні будуть вирішальними. Відомо, що Росія засилає в Західну Україну провокаторів, щоб показувати світу картинку про те, що ми не можемо домовитися між собою на рідній землі. Маємо зберігати спокій".

Нагадаємо, 25 квітня Андрій Шевченко перебував у Львові

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.