Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

ilikenews.com

Понеділок, 28 квітня 2014, 17:27

У Львові судитимуть працівника ДПІ, якого впіймали на хабарі

хабар

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно працівника ДПІ Сихівського району м.Львова.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

3 березня 2014 року за процесуального керівництва прокуратури Львівської області припинено неправомірні дії та затримано «на гарячому» при одержанні неправомірної вигоди в сумі 8 тис. грн. заступника начальника відділу перевірок платників податків  управління податкового аудиту ДПІ у Сихівському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області.

У ході проведення досудового розслідування зібрано докази, які повністю підтверджують вину зазначеного посадовця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.4 КК України, тобто одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище,  неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Зважаючи на вказане, прийнято рішення про скерування відносно вказаного посадовця обвинувального акта в суд для розгляду по суті.

Запобіжним заходом підозрюваному обрано домашній арешт, останнього відсторонено від посади та накладено арешт на усе наявне майно вартістю 180 тис. грн.

Санкція цієї статі передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.