Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

wikimapia.org

Вівторок, 29 квітня 2014, 13:26

12-річного хлопця госпіталізували у вкрай важкому стані після ігор на залізниці

До Старосамбірської центральної районної лікарні з тілесними ушкодженнями неповнолітній 12-річний, який розважався на зілізничному мості.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС на Львівській залізниці

Хлопець, житель села Стрілки, Старосамбірського району, потрапив до лікарні із діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, перелом черепа; перелом шийного відділу хребта; ураження електричним струмом.

Тілесні ушкодження він отримав при падінні із залізничного мосту, який розташований на перегоні Стрілки-Ясениця, Львівської залізниці.

Правоохоронцями встановлено, що у вихідний день четверо друзів вирішили провести свій час за розвагами на залізничному мості. 12-річний хлопчик перебуваючи на перегоні «Стрілки-Ясениця» біля світлофору захотів похизуватись перед друзями. Хлопчина виліз на конструкцію залізничного мосту через річку «Топільниця», при цьому сказавши, що він це робить неодноразово, з власної необережності був уражений електричним струмом. Після чого впав із мосту з висоти близько 6 метрів.

Очевидці викликали машину швидкої медичної допомоги. КаретоюСтрілківської швидкої медичної допомоги дитину доставлено доСтаросамбірської ЦРЛ, де встановлено діагноз: важка поєднана травма тіла, відкрито черепно-мозкова травма, багатоуламковий перелом склепіння та основи черепа, забій головного мозку великого ступеня, перелом шийного відділу хребта, термічні опіки шиї зліва, опіки гомілок (ніг) внаслідок ураження електричним струмом. Потерпілому проведено хірургічне втручання, інкубація трахеї та штучна вентиляція легень.

Стан його здоров'я оцінюється лікарями як украй важкий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.