Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сех

Вівторок, 29 квітня 2014, 14:03

«Свобода» не підтримала вимог люстраційного комітету Майдану, щодо дискредитованих чиновників

Ірина Сех

Сьогодні на сесії Львівської облради ВО «Свобода» не підтримала вимог люстраційного комітету Майдану, щодо звільнення з посад дискредитованих чиновників.

Голова ЛОР Петро Колодій поставив питання, щодо дискредитованих чиновників, на розгляд «за скороченою процедурою».

Відтак, «за» проголосували 46 депутатів ЛОР, в той час, як для прийняття рішення необхідні голоси 59 депутатів.

Найбільша партія в ЛОР - ВО «Свобода» не підтримала вимог люстраційного комітету, у проекті звернення якого, йшлося про звернення до голови ЛОДА щодо вирішення питання звільнення з посад начальника охорони культурної спадщини та культурних цінностей ЛОДА Андрія Левика та директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Мирослава Хом’яка.

У проекті рішення ЛОР також зазначалося про звернення до голови ЛОДА, профільних міністерств та органів центральної влади про звільнення з посад: начальника державної екологічної інспекції у Львівській області Дмитра Штикала, начальника ГУ Держземагентства у Львівській області Степана Ярмуса, начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика, начальника ГУ юстиції у Львівськвй області Андрія Багряка, начальника Львівської митниці Сергія Попазогло, начальника ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Ярослава Скиби та начальника Укртрансініспекції у Львівській області Євгена Талохи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.