Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.npr.org

Четвер, 7 червня 2012, 12:09

У Львівській області двоє геологів використали секретну інформацію у власних інтересах

Співробітники Львівського обласного управління СБУ викрили механізм привласнення інформації, яка є власністю держави, на одному із державних підприємств геологічної розвідки. Про це повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області.

 

Двоє працівників державного підприємства скопіювали на особисті комп’ютери матеріали з обмеженим доступом, які надалі вони використали в інтересах приватних комерційних структур.

Стосовно зловмисників слідчі УСБУ у Львівській області порушили дві кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах) КК України.

За цей злочин передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий термін з конфіскацією програмних чи технічних засобів.

Слідство у справі триває.

Джерело: ZAXID.net

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.