Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lviv.travel

Четвер, 7 червня 2012, 12:43

У Львові до Євро-2012 у культурній програмі буде ще більше заходів

Львів пропонує унікальну культурно-мистецьку програму заходів за участю кращих виконавців та творчих колективів нашого міста. Екзотичні видовищні вогняні шоу, веселі циркові номери (парк ім. І. Франка, пл. Ринок, пл. Галицька), а також безліч інших акцій та заходів відбуватимуться у Львові під час Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Варіантів, як провести дозвілля у Львові, справді чимало. Щоденно з 12.00 год і до пізнього вечора центральна частина міста перетворюватиметься на майданчик творчого експерименту, - повідомили в управлінні культури Львівської міськради.

Протягом червня львів’яни та гості міста матимуть змогу відвідати такі фестивалі, як ХХХІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози» (з 17 травня до 10 червня у Львівській обласній філармонії), Фестиваль духовних оркестрів «Євро Музика» (9-10 червня на пл. Міцкевича), Фестиваль «Живих скульптур» (9-10 червня на вул. Галицькій, 16-17 червня на вул. Краківській), Фестиваль «Львів – столиця ремесел» (8-24 червня, вул. Валова), ІІ Міське свято пива (15-17 червня, парк культури ім. Б. Хмельницького).

«Львів – це театральний, музичний, мистецький центр, який продукує безліч напрямків розвитку сучасної культури і мистецтва, цікавих розваг та забав. У Львові – найкраще. Приходьте та переконайтеся у цьому самі», - наголосив начальник управління культури Андрій Вороновський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.