Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.tymoshenko.ua

Четвер, 7 червня 2012, 13:00

У Львові працівники школи незаконно розтратили понад 276 тис. грн. бюджетних коштів

Львівська прокуратура порушила кримінальну справу стосовно працівників школи, які незаконно розтратили понад 276 тис. грн. бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Львова.

 

Вказані особи умисно незаконно нарахували та виплатили з бюджетних коштів понад 208 тис. грн. заробітної плати 5-м працівникам школи за невідпрацьований час з 1 лютого 2001 року по 30 квітня поточного року.

Також у діях службових осіб навчального закладу виявлено порушення законодавства щодо оренди комунальної власності. Зокрема, працівниками школи допущено незаконне безоплатне використання окремими суб’єктами господарювання для комерційних цілей приміщень навчального закладу з 2006 року.

Крім цього, дії вказаних осіб призвели до незаконного покриття за рахунок місцевого бюджету вартості спожитих комунальних послуг зазначеними суб’єктами господарювання на суму понад 68 тис. грн.

Прокуратура м. Львова порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовими особами однієї із спеціалізованих загальноосвітніх шкіл міста службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364 КК України).

Досудове слідство у вказаній кримінальній справі триває та перебуває на контролі прокурора міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.