Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

i1.poltava.pl.ua

Четвер, 7 червня 2012, 13:29

Мешканці з Австралії та Південної Кореї працюватимуть волонтерами у Львові

До волонтерської служби приймаючого міста Львова приєднаються громадяни Сполучених Штатів Америки, Австралії, Росії, Білорусії, Німеччини, Австралії, Південної Кореї, які допомагатимуть у медіа-центрі та інформаційно-довідковому супроводі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Чемпіонат Європи з футболу 2012 року у Львові організовуватимуть львів’яни. 96% волонтерів приймаючого міста – це особи, які постійно або тимчасово проживають у Львові. Решта 4% - це добровольці з інших регіонів України та мешканці інших країн. З-поміж українських міст найактивнішими виявились жителі Івано-Франківської та Тернопільської областей. Окрім українців, до волонтерської служби приймаючого міста Львова приєднаються громадяни Сполучених Штатів Америки, Австралії, Росії, Білорусії, Німеччини, Австралії, Південної Кореї, які допомагатимуть у медіа-центрі та інформаційно-довідковому супроводі», - Олег Засадний.

Нагадаємо, на час проведення у Львові Євро-2012 місто залучило майже тисячу волонтерів приймаючого міста. Тут волонтери зможуть якнайближче бути дотичними до проведення грандіозної події у нашому місті, отримати непересічний досвід, а також скористатися всіма сервісами. Які надаватиме Центр волонтерства приймаючого міста, який відкриється сьогодні, у четвер, 7 червня.

Волонтери приймаючого міста зможуть надати необхідну інформацію гостям та вболівальникам, які завітають до міста під час Турніру: 85% з них володіють англійською мовою на розмовному або вище розмовного рівня, 18% - володіють польською, 10% - німецькою. Є такі добровольці, які, окрім однією із вище зазначених, володіють додатково португальською, іспанською, шведською, японською, словацькою, турецькою мовами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.