Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

покер

sbabc.org

Вівторок, 6 травня 2014, 12:54

На Львівщині судитимуть організаторів підпільного казино

покер

На Львівщині судитимуть двох організаторів підпільних гральних закладів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Один з них надавав незаконні послуги з організації азартних ігор у Львові. Як встановлено у ході досудового розслідування, діяв під прикриттям клубу для гри в спортивний покер впродовж майже двох років. Насправді ж, у вказаному закладі відбувалася гра на гроші.

Там правоохоронці вилучили 8 столів, 15 системних блоків, 2 ноутбуки, моноблок, понад 7000 гральних фішок, більше 8 тис. грн. незаконно здобутої виручки. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді застави.

Інший зловмисник облаштував підпільний гральний заклад у центрі Сокаля. Під час обшуку у ньому вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки.

В обох випадках підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

На даний час обвинувальні акти у вказаних кримінальних провадженнях скеровано на розгляд суду. Державне обвинувачення підтримуватиме прокуратура Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.