Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

mvs.gov.ua

Вівторок, 6 травня 2014, 16:22

Міліція знайшла у львівському трамваї зброю, викрадену з райвідділку під час погромів у лютому

зброя

Працівники міліції встановили, що знайдені пістолети Макарова були викрадені із Залізничного райвідділу міліції під час подій в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Зокрема, 6 травня, у Франківський райвідділ міліції надійшло повідомлення від працівниці ЛКП «Львівелектротранс». Жінка, яка працює водієм трамваю, повідомила, що о 00:35 під час перегону трамваїв у трамвайному депо по вулиці Городоцькій у Львові, вона виявила в салоні одного із незачинених трамваїв, біля входу у кабіну водія, пакет, в якому знаходились предмети, візуально схожі на пістолети.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що у пакеті знаходилося дев’ять пістолетів Макарова та дев’ять магазинів до них.

«Проведеною перевіркою встановлено, що знайдена зброя була викрадена із Залізничного райвідділу міліції під час подій у ніч з 18 на 19 лютого у Львові», – зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.