Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

запрошення на вибори

radiosvoboda.org

Середа, 7 травня 2014, 13:30

До 12 травня розішлють іменні запрошення на президентські вибори

запрошення на вибори

До понеділка, 12 травня, виборці отримають іменні запрошення на вибори Президента України.

Про це на прес-конфереції повідомила аналітик ЛОГО "Комітет виборців України" Соломія Саврук, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні та завтра ДВК Львівщини проведуть засідання проведуть перші засідання та визначать осіб, які отримуватимуть списки виборців. Від сьогодні ДВК з громадою повинні уточнити списки.

До 12 травня розішлють іменні запрошення всім виборцям. Якщо запрошення не прийде, виборець повинен перевірити чи його включили його до списку виборців.

Для перевірки потрібно звернутися із заявою до дільничної виборчої комісії або до відділу ведення реєстру районного центру.

Крім цього, на Львівщині сформовано 66 виборчих комісій у стаціонарних лікувальних закладах. Також є 6 тимчасових: по дві у санаторіях Моршина та Трускавця, дві у Яворові, дві у Львові (одна з них у СІЗО), - зазначив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців.

1,9% виборців Львівщини голосуватимуть вдома.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.