Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

image.tsn.ua

Четвер, 7 червня 2012, 14:34

На 15% можуть подорожчати імпортні машини

Кабмін планує підвищити ввізне мито на іномарки з 10% до 25%.

Кабмін хоче збільшити мито на імпортні автомобілі з 10% до 25%, повідомив заступник начальника управління розвитку галузей промисловості Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Володимир Горник.

«Ми хочемо запропонувати ініціювання України перегляд пов'язаних ставок ввізного мита перед Світовою організацією торгівлі з 10% - до 25% на імпорт автомобілів світових виробників», - сказав він.

Уряд вважає, що таке підвищення мита посприяє розвитку галузі автомобілебудування в Україні. Крім того, планується також ввести пільги по сплаті податку на прибуток, а також створити механізм утилізації старих автомобілів.

Варто зазначити, що ініціаторами нового мита були вітчизняні автозбиральники, які фактично не виробляють нові власні авто, а лише ведуть великовузлову збірку машин із деталей, які завозяться з низькими податками.

Джерело: ТСН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.