Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 7 червня 2012, 15:03

На відкритті львівської фан-зони виступатимуть німецькі, французькі та українські виконавці

Сьогодні, 7 червня, о 18.00 у Львові відкриють офіційну фан-зону, яка розташована на пр. Свободи.

У рамках урочистого відкриття львівської фан-зони відбудеться низка заходів. Після привітального слова організаторів, зокрема директора департаменту Євро-2012 Олега Засадного, відбудеться піротехнічне шоу, а також концерт за участю французького гурту L'avion Rose, німецької групи Chefket та української – ФлайzZzа.

Також з окремою програмою сьогодні на сцені львівської фан-зони виступить львів'янин Олександр Божик у супроводі Божик бенду та симфонічного оркестру «Белі ссімо». 

«Ми планували зробити відкриття за участю зірок тих країн, які є країнами-учасницями. Звернулися з листами до всіх посольств і культурних товариств. Відгукнувся Французький Альянс і Гете-Інститут, завдяки якому Chefket і ФлайzZza є тут» - розповіла під час прес-конференції Соломія Короненко, заступниця директора ЛКП Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Євро-2012.

Нагадаємо, офіційна фан-зона у Львові буде працювати з 7 червня до 1 липня, протягом футбольного чемпіонату. Щодня там буде працювати "Фан-телебачення": на великих екранах вболівальникам будуть будуть матчі та найцікавіші моменти попередніх чемпіонатів. Також кожного дня на сцені фан-зони будуть виступати українські та закордонні виконавці.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.