Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

espreso.tv

Понеділок, 12 травня 2014, 15:02

Децентралізація влади потрібна Луганщині не менше, ніж Галичині, – Гриценко

Анатолій Гриценко

Кандидат на пост Президента України від партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що не лише східні області потребують децентралізації влади.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові.

«Вимоги на сході про децентралізацію влади абсолютно справедливі. Децентралізація влади не менше потрібна Луганщині, ніж Галичині і не більше так само. Тут на Галиччині так само злиденне місцеве самоврядування, безправне місцеве самоврядування, на яке тільки навішали обов’язків, а повноважень та ресурсів для вирішення важливих для людей питань немає. Тому тут не потрібно проводити якісь консультаційні референдуми. Тут треба діяти швидко та рішуче», – заявив Анатолій Гриценко.

«Не зрозуміло чому після Женевського документу уряд швидко прийняв постанову та переніс час обговорення питань децентралізації на 1 жовтня. Ми ж не з нуля починаємо. Законопроекти на рахунок децентралізації влади вносилися ще більше десяти років тому. Потрібно діяти швидко не чекаючи змін до конституції», – додав Гриценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.