Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівська залізниця

galychyna.info

Вівторок, 13 травня 2014, 13:23

На Львівській залізниці взялися посилено перевіряти зайців

львівська залізниця

Від 12 травня на Львівській магістралі стартував місячник підвищення дохідності від пасажирських перевезень у приміському сполученні.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Залізничники разом із працівниками УМВС щоденно перевірятимуть електро- та дизель-поїзди для виявлення безквиткових пасажирів та контролю за роботою провідників.

Окрім додаткового контролю у потягах, також на вокзалах та станціях залізниці проїзні документи перевірятимуть посадкові рейдові групи. Залізничники задіюють систему повторних перевірок роботи провідників в одному напрямку, за результатами яких переглянуть та оновлять плани залучення коштів за проїзд.

На вокзалі станції Львів перевірять стан турнікетної системи для посилення контролю за її роботою. Також у рамках місячника залізничники виконають ряд заходів для покращення санітарно-технічний стану вагонів, які курсують у приміському сполученні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.