Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа лідерів

www.wbrennej.pl

Вівторок, 13 травня 2014, 15:58

Оголошується набір в школу політичних лідерів Східного партнерства

школа лідерів

Громадська організація "Європейський діалог" запрошує в школу політичних лідерів Східного партнерства, що проходитиме в Польщі та Україні.

Основна мета проекту полягає у підтримці розвитку громадянського суспільства в Грузії, Молдові, Україні та Азербайджану в галузі будівництва соціального капіталу, в процесі демократичних перетворень. Ініціювання довгострокового співробітництва між організаціями та установами в країнах-учасницях і в Польщі.

Проект складається з двох модулів:

Перший модуль відбудеться у Києві (Україна) 27 липня - 2 серпня 2014 року.

Другий модуль відбудеться у Варшаві (Польща) 21-27 вересня 2014.

Між двома модулями учасники програми створять думку рішень ініціатив, пов'язаних з тематикою процесів демократизації в країнах Східного партнерства під девізом «Будуємо діалог".

Кожен модуль буде містити:

Дуже інтенсивні тренінги з навичок керівництва; переговори з лідерами громадського життя і громадянського суспільства; зустрічі з представниками органів державної влади; оксфорд дебати з актуальних політичних питань; семінари з процесів демократизації та політичних переговорів та ін. 

Мова проекту - англійська.

Учасники - Україна, Молдова, Азербайджан, Грузія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.