Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

атп №1

zp.comments.ua

Середа, 14 травня 2014, 13:50

АТП-1 звільнило ще двох водіїв

атп №1

Комунальне автотранспортне підприємство звільнило ще двох водіїв, які працювали на міських маршрутах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

За словами директора ЛК АТП-1 Михайла Сидоровича, через скарги пасажирів та за результати внутрішніх перевірок звільнено водія, який працював на автобусному маршруті №3а. Також звільнено водія, який працював на орендованому автобусі на маршруті №2а.

«До уваги брались скарги пасажирів та результати наших перевірок. Цих водіїв звільнено за неналежну поведінку та порушення вимог щодо культури спілкування з пасажирами», - розповів Михайло Сидорович.

За його словами, перш, ніж звільняти водіїв-порушників, для них влаштовують навчання.

«Проводимо навчання щодо дотримання правил дорожнього руху, безпеки руху, і культури спілкування. Якщо ж водія не вдається навчити, то тоді доводиться звільняти», - сказав Михайло Сидорович.

Нагадаємо, нещодавно, зважаючи на численні скарги пасажирів та результати перевірки, комунальне підприємство АТП-1 розірвало угоду оренди з водієм-власником автобуса, який працював на міському маршруті №29.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.