Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельна ділянка

topdim.if.ua

Середа, 14 травня 2014, 14:52

Суд зобов'язава орендаря земельної ділянки у Львові сплатити 102 тис грн

земельна ділянка

Вищий господарський суд України поставив крапку у справі за позовом прокурора Галицького району міста Львова до ТзОВ «Волід» щодо внесення змін до договору оренди земельної ділянки на вул.Джерельній.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Відповідно до цього договору, укладеного між Львівською міськрадою та підприємством, за використання згаданої території останнє зобов’язувалось сплачувати щорічно до бюджету близько 17 тис грн.

Водночас, у 2009 році ухвалою ЛМР затверджено нову нормативно грошову оцінку земель міста Львова, згідно з якою вартість згаданої ділянки зросла до 3 млн. грн., а орендна плата – до 102 тис грн.

Однак, орендар ухилився від внесення таких змін до договору оренди та сплати до міського бюджету зазначеної суми коштів.

З огляду на таке порушення, прокурор Галицького району Львова в інтересах ЛМР звернувся до суду про примусове внесення змін до зазначеного договору.
Відтак, позовні вимоги прокуратури повністю задоволено Господарським судом Львівської області, рішення якого залишено в силі Львівським апеляційним господарським судом та Вищим господарським судом України.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.