Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

міндоходів

karpatskijobjektiv.com

Середа, 14 травня 2014, 15:49

Цьогоріч на Львівщині податківці виявили 213 неоформлених працівників

міндоходів

За 4 місяці органами Міндоходів Львівської області проведено 143 перевірки суб’єктів господарювання з питань дотримання законодавства про працю. 

Про це повідомляє ГУ Міндоходів у Львівській області.

Порушення встановлені в кожному випадку, донараховано 4,1 млн. грн. податків та штрафних санкцій.

У переважній більшості виявленими порушеннями є неутримання, недоутримання та неперерахування (або несвоєчасне перерахування) до бюджету податку на доходи фізичних осіб із сум заробітної плати – 53 випадки.

У ході проведення перевірок та індивідуально-роз’яснювальної роботи зафіксовано факти використання праці 213 неоформлених працівників, а також залучено до державної реєстрації 247 фізичних осіб. Додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали 146 тис. гривень.

За результатами перевірок 4-х суб’єктів господарювання-юридичних осіб встановлено факти наявності заборгованості з виплати заробітної плати на суму 3,1 млн. грн., з ПДФО на суму 1,1 млн. грн. та єдиного соціального внеску на суму 207 тис. гривень.

2 платники погасили заборгованість із виплати зарплати на суму 2,5 млн. грн. та повністю погасили заборгованість з ПДФО та єдиного соціального внеску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.