Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех

Четвер, 15 травня 2014, 13:25

Сех просить міліцію інформувати її про факти розкрадання коштів фонду регіонального розвитку Львівщини

сех

Голова Львівської ОДА Ірина Сех міліцію просить надати інформацію щодо кримінальних справ, пов’язаних із розкраданням чи іншим нецільовим використанням коштів фонду регіонального розвитку у Львівській області.

Йдеться про кошти, які виділялись із загального фонду державного бюджету в 2013-2014 роках, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Із відповідним листом керівник Львівщини звернулась до начальника Головного управління МВС у Львівській області Дмитра Загарії.

До слова, обласні державні адміністрації аналізують стан фінансування та освоєння бюджетних коштів, що надходять з державного фонду регіонального розвитку області, зокрема, відповідно до вимог Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст.24-1 Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 4 липня 2012 року № 656 «Питання державного фонду регіонального розвитку».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.