Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода

павло василенко

П'ятниця, 16 травня 2014, 10:57

Львівська залізниця змінила маршрути двох поїздів у зв'язку з негодою

негода

У зв’язку з розмивом колії пасажирський поїзд №49/50 сполученням Київ-Трускавець прослідував за зміненим маршрутом: через Львів-Стрий-Дрогобич замість Львів-Самбір-Дрогобич, а поїзд №49/50 Трускавець-Київ рухатиметься зміненим маршрутом через станцію Стрий.

Для пасажирів, які придбали квитки на цей поїзд зі станції Самбір, буде організовано доїзд до станції Львів окремим електропоїздом з подальшою пересадкою на поїзд Трускавець-Київ.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Додаткову інформацію про організацію руху можна отримати на вокзалах та станціях залізниці, а також за телефоном довідкової служби у Львові: 226-20-68 та 226-15-95.

Під час нічного обходу колії залізничники Львівської магістралі виявили розмив земляного полотна  на 52 км ПК9-10 перегону Дрогобич – Дубляни Самбірські, що виник через підняття рівня води біля залізничної колії вздовж річки Бистриця та прориву дамби малої гідроелектростанції з подальшим затопленням колії.

Відтак перегін о 4:25 год. закрили для руху поїздів.

Станом на ранок працівники Львівської магістралі виявили 7 місць розмиття загальною протяжністю 120 м.

Неприємності спричинило підняття рівня води в річці Бистриця до 6,6 м, який за півдоби досяг історичного максимуму.

Оскільки зазначена ділянка колії входить до переліку особливо небезпечних місць колійного господарства, в період сильних опадів тут здійснюється цілодобове чергування працівників дистанції колії.

Нагадаємо,  15-16 травня на Львівщині випала місячна норма опадів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.