Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 7 червня 2012, 17:00

Львівським гуртам за виступи у львівській фан-зоні не виплатять гонорари

Львівським гуртам, котрі сьогодні виступатимуть на відкритті фан-зони до Євро-2012 не виплатять гонорари, а також деяким київським та донецьким. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила Соломія Короненко, заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012 року».

Львівським, київським та донецьким співакам не виплатять гонорари, але попри це вони погодились виступати на сцені львівської фан-зони безкоштовно.

«Львівські гурти мабуть ще не надто відомі, щоб їх спонсорували», - сказала Соломія Короненко.

Однак номери деяких зірок України забезпечують спонсори, а виступи іноземних виконавців забезпечують громадські організації.

«Ми хочемо подякувати всім гуртам, які погодились в рамках львівської фан-зони виступати без гонорарів. Гурти львівські, київські та донецькі, які самі звертались до нас та бажали виступити. Ми їм дуже вдячні за те, що вони захотіли показати Львів вболівальникам, туристам та мешканцям», - додала вона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.