Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

poltava.pl.ua

Вівторок, 20 травня 2014, 15:59

Індекс будівельної продукції на Львівщині зменшився майже на 17,6%

будівництво

Підприємства Львівщини за січень-квітень 2014 року виконали будівельних робіт на 513 мільйонів. Індекс будівельної продукції у січні-квітні поточного року порівняно з відповідним періодом 2013р. становив 82,4%.

Про це повідомляє ГУ статистики у Львівській області.

За видами об’єктів 38,2% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, на будівництві нежитлових будівель виконано третину від загального обсягу робіт, житлових будівель – 28%.

Спад обсягів будівельних робіт допущений на будівництві інженерних споруд (на 35,6%) та нежитлових будівель (на 3%). Натомість, порівняно з січнем-квітнем 2013р., зросли обсяги робіт на будівництві житла (на 4%).

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 82,5% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 8,2%, з поточного ремонту – 9,3%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.