Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська міськрада

gazeta.lviv.ua

Четвер, 22 травня 2014, 14:05

Прокуратура знайшла порушення у закупівлях Львівської міськради

львівська міськрада

Посадові особи Львівської міської ради приймали пропозиції учасників торгів, що суперечать вимогам законодавства про державні закупівлі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

 

Зокрема, виявлено факт, коли службовими особами адміністративно-господарського управління ЛМР протиправно обрано переможцем тендеру та укладено договір про закупівлю послуг з фірмою, яка подала у пропозиції неналежно оформлену документацію.

Крім цього, посадовцями, усупереч законодавству, при проведенні закупівель не вимагається від учасників конкурсних торгів офіційної документації щодо судимостей або вчинення корупційних правопорушень у сфері державних закупівель чи інші незаконні діяння, скоєні з корисливих мотивів.

З огляду на вказане, прокуратурою міста Львова внесено подання на адресу керівництва ЛМР з вимогою усунути зазначені порушення та притягнути винних осіб до відповідальності.

Загалом, цьогоріч за наслідками розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 20 посадовців органів влади та місцевого самоврядування Львова, які порушили законодавство у зазначеній сфері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.